Îmbrăcarea volanului în piele

Pentru a-ți reda plăcerea de a conduce.

Volanul este prima piesă ce se uzează în interiorul mașinii.

Nici nu e de mirare, având în vedere contactul permanent al mâinilor cu acesta. Pe lângă senzația neplăcută de a atinge un volan cu suprafața ruptă, deteriorată, este neplăcut și din punct de vedere vizual.

Pentru a-ți redă plăcerea de a conduce, noi ne ocupăm de îmbrăcarea volanului în piele. Odată cu aspectul nou, impecabil, volanul poate avea design-ul dorit, cu cusături simple sau sofisticate, menite  evidențieze atât personalitatea volanului, cât și pe cea a posesorului automobilului.

Am optat pentru îmbrăcarea volanului în piele deoarece un astfel de material natural asigură o senzație de confort întotdeauna, indiferent de anotimp și de temperatura resimțită în interiorul mașinii. 

Pielea este, deci, user friendly.

Așadar, îmbrăcarea volanului în piele este o opțiune ce oferă confort, design impecabil și longevitate. Serviciul acesta poate fi completat cu recondiționarea schimbătorului, a plafonului, a fețelor de uși și chiar cu cel de detailing interior. Cât timp mașină ta va fi în incinta atelierului pentru îmbrăcarea volanului în piele, îți oferim un autoturism la schimb,   te poți deplasa nestingherit.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Introduce-ți email-ul pentru a primi lunar o ofertă exclusivă și pentru un voucher de x% la prima voastră vizită.

Locație atelier

Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

Sună-ne

+40 724 206 791

Lasă-ne un mail

office@cosmeticaautotm.ro