Despre noi

Vă încurajăm să refuzați superficialitatea și să căutați profesionalismul.

Existăm încă din 2006

Atelierul de detailing Cosmetica Auto Timisoara se dedică calității și orientării către clienți, folosind instrumente și produse profesionale.

Ce ne diferențiază

Curățăm interiorul și exteriorul mașinii, protejăm autoturismul de factorii externi nocivi care acționeaza atât pe exteriorul mașinii cât și în interiorul ei. Suntem atenți la detalii, ne asigurăm că autoturismul dumneavoastră va fi tratat regește cu efect pe perioadă nedeterminată.

Cu noi, autoturismele iși păstrează aspectul NOU pe o perioadă îndelungată, fiind îngrijite corespunzător. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat care sunt nevoile clienților și a autoturismelor lor, astfel că ne bucurăm să evidențiem mulțumirea clienților noștri.

Calificați

Suntem calificați și autorizați în serviciul pe care îl prestăm.

De ce să ne alegi pe noi?

1. Salonul tău de cosmetică preferat

În primul rând, dacă v-ați regăsit în criteriile de mai sus, atunci suntem ceea ce căutați.

2. Furnizorul tău pe termen lung

În al doilea rând, ne dorim colaborări de lungă duratacăutând   păstrăm clienți mulțumiți.

3. Respect și atenție pentru dumneavoastră

În al treilea rând tratăm cu respect, atât pe dumneavoastră ca și clienți, cât și autoturismele dumneavoastră.

4. Servicii complexe de detailing auto

Nu în ultimul rând, oferim pachete de detailing auto, în funcție de necesitățile fiecărui client.

Atuurile atelierului nostru

Redăm strălucirea!

CosmeticaAutoTM oferă o gamă largă de servicii, având în portofoliu mai multe pachete de servicii de detailing auto. Serviciile de detailing auto sunt complete și oferă garanția calității de execuție. Un polish auto complet redă strălucirea mașinii și o face să arate ca nouă, iar dacă interiorul mașinii și-a pierdut de mult aspectul de nou și curat atunci un detailing interior vă va readuce plăcerea de a conduce.

Estetică și protecție!

De asemenea, pentru a-i oferi masinii dvs. o experienta estetica deosebita si a va proteja pe dvs. de razele solare si de ochii curiosi, ii aplicam pe geamuri folii auto de calitate superioara si o pregatim de drum cu un tratament de parbriz Aquapel.

Protejarea bordului si a tuturor materialelor din plastic sau cauciuc se face cu un dressing siliconic pe baza de apa pentru protectie si revitalizare.

Oferim mașină la schimb!

Mașînă la schimb pe perioada detailing-ului!

Pe toată perioada efectuării unui detailing complet INTERIOR și EXTERIOR, primeșți de la noi o mașînă la schimb cu care -ti poți continuă activitatea.

Mai mult decât atâtte primim în atelierul nostru,  fii alături de noi,  vezi la față locului modificările pe care le facem mașinii tale!

 

Atelierul de detailing

Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

Sună-ne

+40 724 206 791

Lasă-ne un mail

office@cosmeticaautotm.ro