Detailing Auto Interior

O gură proaspătă de aer curat în interiorul mașinii tale.

Procesul de detailing

Un serviciu la care majoritatea conducatorilor apeleaza pentru a împrospăta și curăța tapițeria de orice tip a mașinii și pentru a oferi un aspect nou al ornamentelor din plastic și vinil. 

Aspirarea

 • Mașina ta are nevoie de o curățare a tapițeriei cel puțin o dată pe an. Praful și alte depuneri ce ajung să se producă în interiorul mașinii tale pot fi un focar al bacteriilor și microbilor, ceea ce poate duce la afecțiuni serioase dacă nu facem ceva pentru a împiedica acest lucru.
 • Se folosesc ustensile adecvate și substanțe destinate fiecărei suprafețe în parte, astfel încât nimic nu va fi neglijat, putând fi bine curățate suprafețele textile din piele naturală sau sintetică.

  Curățarea tapițeriei

  • Curățarea tapițeriei și a interiorului se efectuează cu substanțe dedicate fiecărui material și cu aspiratoare profesionale (extractor) prin sistemul injecție – extracție cu apă caldă care permite curățarea tapițeriei în profunzimea materialului.
  • Se șamponează toată suprafața materialului textil și se limpezește cu ajutorul sistemului injecție – extracție cu apă caldă și cu un șampon specific cu spumare redusă; aceasta din urmă avand rolul de a desprinde particulele de murdărie din materialul textil (se intervine doar asupra petelor mai deosebite dacă este cazul unui curățător specific)

  Uscarea

  • Uscarea se face cu o aeroterma de putere mare si cu aer rece conceputa special in acest sens pentru a evita formarea conditiilor favorabile dezvoltarii mucegaiulu si a mirosurilor neplacute. Deosebirea dintre o curatare simpla si ceea ce facem noi consta in faptul ca folosim material si aparatura profesionala, avem personal calificat si cu experienta in domeniu si suntem atenti la detalii. Protejarea bordului si a tuturor materialelor din plastic sau cauciuc se face cu un dressing siliconic pe baza de apa pentru protectie si revitalizare. Deosebirea dintre o curatare simpla si ceea ce facem noi consta in faptul ca folosim material si aparatura profesionala, avem personal calificat si cu experienta in domeniu si suntem atenti la detalii.

  Spălare profesională (exterior)

  1. Spălarea manuală a exteriorului cu șampon auto dedicat.
  2. Curățarea jantelor cu perii speciale.
  3. Curățarea cauciucurilor, urmată de aplicarea unei soluții pentru cauciucuri.
  4. Curățarea roților pe interior.
  5. Ștergerea geamurilor.
  6. Curățarea stâlpilor și a muchiilor ușilor.
  7. Suflarea apei de la oglinzi, chedere, buson alimentare, faruri, semnalizatoare, etc.
  8. Aplicarea unei soluții pentru plasticele exterioare (protecție și revitalizare).
  9. La cerere, aplicare de ceară pentru un luciu mai puternic și o protecție a lacului mai mare.

  Atelierul de detailing

  Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

  Sună-ne

  +40 724 206 791

  Lasă-ne un mail

  office@cosmeticaautotm.ro