Folii auto Llumar

Montăm cele mai calitative folii de pe piață.

Folii auto profesionale

Llumar

LLumar este principalul producător de folii cu protecție solară pentru autoturisme și folii pentru clădiri.

Datorită foliilor Llumar razele UV sunt filtrate în proporție de 99% reducând considerabil decolorarea interiorului autoturismului, dar mai ales împiedicand afecțiuni ale pielii datorate razelor solare. Astfel, o folie auto de calitate asigură o protecție solară bună și implicit un nivel al sănătății mai ridicat.

O folie de calitate superioară reduce caldura din habitaclul mașinii și efectul de orbire produs de razele soarelui, asigurând o ambianță plăcută și un confort considerabil. 

Trebuie știut că Llumar are diverse game de folie auto începand de la calitatea medie pană la foarte buna: AT, ATC, ATR, AIR, LATI. Foliile Llumar sunt de calitate superioară, fiind fabricate în cele mai înalte standarde, conțin un strat UV și un strat anti-zgârieturi, astfel că acestea iși păstrează culoarea un timp îndelungat.

Foliile din gama Avangarde Series conțin un strat metalic sau un strat ceramic, crescând proprietățile de protecție solară.

Tipuri de folii Llumar

Folii Gama AIR

Foliile gama AIR aparțin de asemenea gamei Avantgarde Series, cotate la 5 stele la fel ca foliile LATI.

Foliile au o transparenta de 78% si 72%, și deși nu sunt omologate, acestea sunt ideale de aplicat pe geamurile laterale față și parbriz.
Având o transparență ridicată, sunt practic INSESIZABILE dar oferă o protecție foarte bună impotriva razelor infraroșii cu o grosime de 46 microni.

Garanția oferită de producător este de 12 ani.

Folii Gama LATI

Foliile gama LATI sunt foliile din gama Avangarde Series, folii cotate cu 5 stele din 5.

Acestea sunt folii ceramice, ceea ce oferă o rezistență sporită la decolorare și un grad de protecție la infraroșii ridicat, cu un strat anti-zgâriere deosebit de rezistent și o grosime de 45 de microni.

Foliile resping peste 99,9% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 12 ani.

Folii Gama ATR

Foliile gama ATR sunt foliile din gama Comfort Series, folii cotate cu 4 stele.

Acestea sunt folii cu inserție metalică între straturi ceea ce oferă o stabilitate sporită a culorii și un strat anti-zgâriere mult mai puternic cu o grosime de 45 microni.

Foliile oferă o vizibilitate perfecta din interior către exterior, dar și o protecție termică foarte bună și o filtrare a luminii orbitoare, creând un ambient plăcut și menținând o temperatură constantă in habitaclu.

Foliile resping peste 99% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 10 ani.

Folii Gama ATC

Foliile gama ATC sunt foliile din gama Esprit Series, folii cotate cu 3 stele, calitate net superioara foliilor din gama AT si LA.

Acestea au o grosime mai mare de 43 microni, un strat anti-zgâriere superior precedentelor game și un adeziv foarte puternic ceea ce limitează riscul de exfoliere.

Foliile resping peste 99% din razele UV.

Garanția oferita de producător este de 7 ani.

Folii Gama AT

Foliile gama AT sunt foliile din gama Classic Series, folii cotate cu 2.5 stele, au aceeași grosime de 25 microni ca și foliile LA, diferența între cele două fiind faptul că cele din gama AT au un strat anti-zgâriere superior celor din gama LA și o stabilitate a culorii mai mare.

Aceste folii resping 99% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 5 ani.

Folii Gama LA

Foliile gama LA sunt foliile din gama Style Series, folii cotate cu 2 stele, au o calitate slabă, materialul are strat antizgâriere mai slab și grosimea foliei de 25 microni.

Aceste folii resping 99% din razele UV, precum toate foliile LLumar.

Garanția oferită de producător este de doar 2 ani.

Din aceste motive, noi nu folosim și nu recomandăm foliile acestea, fiind slab calitative!

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Introduce-ți email-ul pentru a primi lunar o ofertă exclusivă și pentru un voucher de x% la prima voastră vizită.

Locație atelier

Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

Sună-ne

+40 724 206 791

Lasă-ne un mail

office@cosmeticaautotm.ro