Folii Auto LLumar

Montăm cele mai calitative folii de pe piață (omologate R.A.R. și fără demontarea geamurilor).

Folii auto profesionale

De ce să permiţi căldurii sau luminii orbitoare să-ţi strice călătoria?

Viitorul tău voiaj devine mai confortabil cu ajutorul foliilor auto LLumar! Nu este un secret că interiorul maşinii se poate încălzi considerabil, dar există soluţie.

Vara se pare că nu avem scăpare de razele solare nici măcar în interiorul maşinii. Cum pornim la drum, pornim şi climatizarea care va funcţiona la maxim, lumina orbitoare va fi extrem de deranjantă, chiar şi pe timp de iarnă.

Foliile LLumar pot soluţiona aceste probleme. Pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.

Puteţi alege din oferta foliilor auto LLumar, diferite nuanţe, de la cele mai închise care oferă intimitate până la cele aproape invizibile, care respectă legislaţia și se pot aplica şi pe geamurile laterale faţă.

Călătoria devine mai confortabilă cu ajutorul foliilor auto LLumar!

Foliile LLumar sunt produse recunoscute de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii.

LLumar

LLumar este principalul producător de folii cu protecție solară pentru autoturisme și folii pentru clădiri.

O folie de calitate superioară reduce caldura din habitaclul mașinii și efectul de orbire produs de razele soarelui, asigurând o ambianță plăcută și un confort considerabil. 

Trebuie știut că Llumar are diverse game de folie auto începand de la calitatea medie pană la foarte buna: AT, ATC, ATR, AIR, LATI. Foliile Llumar sunt de calitate superioară, fiind fabricate în cele mai înalte standarde, conțin un strat UV și un strat anti-zgârieturi, astfel că acestea iși păstrează culoarea un timp îndelungat.

Foliile din gama Avangarde Series conțin un strat metalic sau un strat ceramic, crescând proprietățile de protecție solară.

Ce folii LLumar montăm noi?

Folii Gama LATI

Foliile gama LATI sunt foliile din gama Avangarde Series, folii cotate cu 5 stele din 5.

Acestea sunt folii ceramice, ceea ce oferă o rezistență sporită la decolorare și o protecție termică foarte foarte bună, cu un strat anti-zgâriere deosebit de rezistent și o grosime de 45 de microni.

Foliile resping peste 99,9% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 12 ani.

Folii Gama ATR

Foliile gama ATR sunt foliile din gama Comfort Series, folii cotate cu 4 stele.

Acestea sunt folii cu inserție metalică între straturi ceea ce oferă o stabilitate sporită a culorii și un strat anti-zgâriere mult mai puternic cu o grosime de 45 microni.

Foliile oferă o vizibilitate perfecta din interior către exterior, dar și o protecție termică foarte bună și o filtrare a luminii orbitoare, creând un ambient plăcut și menținând o temperatură constantă in habitaclu.

Foliile resping peste 99% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 10 ani.

Folii Gama ATC

Foliile gama ATC sunt foliile din gama Esprit Series, folii cotate cu 3 stele, calitate net superioara foliilor din gama AT.

Acestea au o grosime mai mare de 43 microni, un strat anti-zgâriere superior precedentelor game și un adeziv foarte puternic ceea ce limitează riscul de exfoliere.

Foliile resping peste 99% din razele UV.

Garanția oferita de producător este de 7 ani.

Folii Gama AT

Foliile gama AT sunt foliile din gama Classic Series, folii cotate cu 2.5 stele, au o grosime de 25 microni, un strat anti-zgâriere și o stabilitate a culorii ridicată.

Aceste folii resping 99% din razele UV.

Garanția oferită de producător este de 5 ani.

Atelierul de detailing

Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

Sună-ne

+40 724 206 791

Lasă-ne un mail

office@cosmeticaautotm.ro