Folii Protecție – LLumar PPF Platinum

Nu lăsa ca pietrele să-ți distrugă mașina cu ajutorul foliilor LLumar PPF Platinum (Paint Protection Film – Folie pentru protecția caroseriei)!

LLumar PPF Platinum

Foliile LLumar PPF Platinum oferă garanție de 10 ani oferită de producător.

  • LLumar PPF Platinum pășește pe o treaptă mai ridicată față de LLumar PPF, care și așa este de calitate premium. Platinum este produs special cu tehnologia Hydrogard™, prin intermediul căreia folia pentru protecția caroseriei devine mai rezistentă. Învelișul inovativ polimeric hidrofob, împiedică pătrunderea inpurităților în profunzimea foliei, astfel prelungind durata de viață a foliei.

   LLumar PPF Platinum a fost testat in intreaga luma avand rezultate care dovedesc de fiecare data ca acesta este cel mai clar si rezistent film de protectie existent pe piata. Acest kit de protectie vopsea LLumar PPF Platinum este creat prin tehnologie computerizata.

   Modelele noastre acopera parti precum aripi fata, capota, spoiler, praguri, faruri, proiectoare oglinzi, plafon, etc… La cerere putem monta folii executate la comanda pentru orice parte a masinii pe care doriti sa o protejati de lovituri de pietre si alti factori externi.

  Ce este PPF Platinum?

  LLumar PPF Platinum este cel mai solid și rezistent film de protecție de pe piațăCombinând proprietățile elastice excelente și limpezimea optică cu aderența ridicată a adezivului, este de două ori mai rezistent decât cel al competitorilor.

  LLumar PPF Platinum este extrem de rezistent la abraziune, va rezistă mulți ani la impacturi cu cribluri și este garantat  va rămâne la fel an după an.

  Poate fi PPF Platinum îndepărtat dacă vreau să-mi vând mașina?

  Da.

  PPF Platinum folosește un adeziv acrilic patentat ce poate fi îndepărtat în siguranță fără  lase urme iar mașina va arăta la fel de bine ca în ziua în care ați cumpărat-o.

  Datorită clarității sale optice, PPF Platinum nu va diminua lumina farurilor, doar va asigura protecție 100% împotriva ciobiturilor de pietre, spălărilor necorespunzătoare, nisipului și altor factori externi.

  Poate fi spălat și ceruit?

  Da. 

  Puteți spăla și cerui automobilul de parcă PPF Platinum nici nu ar fi acolo. Este chiar indicat a se da cu ceară pentru a se menține în aceeași stare ca la inceput.

  Va schimba aspectul automobilului meu?

  Nu.

  PPF Platinum va proteja autoturismul dumneavoastră ani la rand, rămânând practic invizibil.

  Își va păstra mașina culoarea uniformă?

  Da.

  PPF Platinum este stabil la razele UV, lasandu-le să treacă prin el. Această caracteristică elimină problema celor două nuanțe rezultate în urma tehnicilor de protecție tradițională.

  Atelierul de detailing

  Strada Lisabona nr. 13, Moșnița Nouă 307285, Timișoara

  Sună-ne

  +40 724 206 791

  Lasă-ne un mail

  office@cosmeticaautotm.ro